sep-13

Janine Flier-Breman scoort in Wezep


Janine Flier-Breman, amazone bij de Zwartewaterruiters te Genemuiden heeft te Wezep met haar beide paarden een mooie prijs behaald in de discipline dressuur.

Op het outdoorconcours te Wezep nam Janine Flier-Breman met haar paard Borsato deel aan de hoge dressuurklasse Z1. De ZWR-combinatie reed een heel fijne proef wat leidde tot de hoge score van ruim 220 punten. Dit resultaat was goed voor de 2e prijs.

Met haar paard Donovan kwam Janine Flier-Breman uit in de klasse L1. Dankzij de training wordt Donovan steeds fitter, wat zich uit in stijgende resultaten. Te Wezep behaalde de combinatie een mooie score van 197 punten, waarmee een mooie 3e prijs werd binnengesleept.

bron: Zwartewaterruiters Genemuiden

  sep-13

Iris Trapman en Cindiro (v. Samba Hit) gaan ook in de klasse M2 als een speer!

  sep-13

We ontvingen een leuk bericht van Kenna Bakker over Binck. Ze hebben inmiddels 35 winstpunten in het Z2, ze zijn Fries kampioen geworden met een gemiddeld percentage van 66,89% en mogen dus door naar de Hippiade!

  sep-13

We ontvingen enkele mooie foto's en een update over Damonica (Sandreo x Havidoff), inmiddels omgedoopt tot Donna, van haar blije eigenaresse Jolanda de Vries!

  aug-13

Onze Tuschinski merrie Amoreina (Tuschinski x Diamond Hit x Jazz x Hurricane x Sultan) is drachtig van All at once (Ampere x Gribaldi x Jazz x Contango x Ulft x Amor)!

  jul-13

Caroline Geeve en Zalsa (Special D. x Zuidhorn) zijn kampioen in de klasse M2 geworden!

  jul-13

Marissa Verhaegen en haar 4 jarige Sir Oldenburg nakomeling zijn als derde geeindigd in de finale van de jonge paarden competitie van Belgie!

  jun-13

Copacabana (v. Lord Loxey) scoort 80% in New York!

  jun-13

Marissa Verhaegen en haar 4 jarige Sir Oldenburg nakomeling hebben de jonge paarden competitie in Belgie gereden, gewonnen en hebben zich geselecteerd voor de finale!

  mei-13

Janine Flier scoort met haar 6 jarige Johnson nakomeling een 1e plaats en met haar 5 jarige Spielberg nakomeling een 2e plaats!

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12